Руди Валентино

Rudy Valentino

Италия | 2017г | 91 минути | Биографичен , Драма | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 21.06.2017

Това е разкъзът между реалност и фантазия на Руди Валентино за завръщането на Родолфо Валентино в Кастеланета, неговият роден град, през лятото на 1923 г.

Историята обаче започва в наши дни. В малък театър в градче в Пулия любителска трупа репетира за спектакъла „Звездата на звездите“ – най-големият секс символ в света. Постановката e режисирана и изпълнявана от основния комик, тромав и оживен персонаж, който обаче засвидетелства голяма страст и отдаденост към главния герой. Внезапно репетицията е прекъсната от видение – на сцената се явяват мъж и жена, облечени елегантно с дрехи от 20-ти години на миналия век.

Мъжът твърди, че е Родолфо Валентино, придружен от втората си съпруга Наташа Рамбова, и се е върнал в Кастеланета, за да се види със семейството си и да сбъдне голямата си мечта. Когато комикът отстъпва мястото си на неочаквания гост, всичко на сцената магически оживява. И така от „комедия на недоразуменията“ спектакълът постепенно се превръща в съкровено пътуване из чувствата и самотата на „Звездата“.

Кастинг

Режисьор: Нико Чирасола
В ролите: Никола Ночела, Татяна Лутер, Пиетро Мазоти, Челесте Кашаро, Клаудия Кардинале, Лука Чирасола, Алесандро Хабер, Розария Русо
Сценаристи: Лучия Дирома, Луиджи Сардиело, Нико Чирасола
Продуцент: Алесандро Контеса
Copyright © 2024 Dir.bg.