Ела, изпей! 2

Sing 2

- 7.2/10

За филма

В разпространение от: 08.12.2021
Премиера в България: 10.12.2021
Производител: Illumination Entertainment, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Продължение на анимацията от 2016 г. - музикално риалити със странна група от талантливи певци начело със симпатичната и малко старомодна коала Бъстър Муун (озвучена в оригинал от Матю Макконъхи). Бъстър подготвя най-грандиозното си шоу до момента!

Завръщаме се в невероятния, изпълнен с музика и танци свят на животните от Калатония за нова порция сбъднати мечти, много музика и неподправено настроение. Предприемчивата, оптимистично настроена коала и неговият звезден състав от колоритни музикални изпълнители стартират най-ослепителната си феерия до момента. Има само една уловка: първо трябва да убедят най-известната рокзвезда на света, отказала се от сцената и живееща в пълно усамотение, да се присъедини към тях.

Благодарение на таланта и задружните усилия на всички, музикалният театър на Бъстър Муун се е превърнал в хит в малкия им град, но Бъстър има по-големи амбиции: да представи изцяло ново шоу в Редшор сити – блестящата световна столица на забавлението. Без конкретна идея и без предварителна уговорка, Бъстър и трупата му, включваща изтормозената многодетна майка Розита, талантливата рокаджийка Аш, чувствителния и неуверен Джони, притежаващата божествен глас, но много срамежлива Мина и разбира се, фамозния провокатор Гюнтер, се промъкват с хитрост в офисите на световноизвестната компания Кристал Ентъртейнмънт, за да се явят на прослушване. Това обаче не е достатъчно. Трябва им велика идея – „черешката“ на шоуто.

В отчаян опит да привлече вниманието на безскрупулния магнат Джими Кристъл, Гюнтер спонтанно предлага шантава идея, която Бъстър бързо прегръща, обещавайки, че в новото им шоу ще участва легендарната рокзвезда Клей Калоуей. Проблемът е, че Бъстър никога не е срещал Клей, който след загубата на съпругата си се е изолирал от света и никой не го е виждал вече 15 години. Докато Бъстър мечтае за впечатляващо „извънземно“ представление, натискът и зловещите заплахи от страна на г-н Кристал се засилват и Бъстър и Аш се впускат в привидно обречена мисия да открият Клей и да го убедят да се завърне на сцената.

Това, което започва като мечта за голям успех, се превръща в емоционално напомняне за силата на музиката, способна да излекува дори и най-сломеното сърце. "Ела изпей 2" комбинира множество класически рок и поп хитове, наелектризиращи изпълнения и спираща дъха визия в една история с много хумор, сърце и душа, вълнуваща и изпълнена с настроение от първата до последната минута!

Кастинг

Режисьор: Гарт Дженингс
Сценарист: Гарт Дженингс
Продуценти: Джанет Хийли, Кристофър Меледандри
Музика: Джоби Талбот
Озвучен от: Матю Макконъхи, Тарън Еджъртън, Рийз Уидърспун, Сет Макфарлън, Скарлет Йохансон, Боби Канавали, Боно, Фарел Уилямс, Летиша Райт, Тори Кели, Гарт Дженингс
Copyright © 2024 Dir.bg.