King`s Man: Първа мисия

The King´s Man

Великобритания, САЩ | 2021г | 131 минути | IMAX , Екшън , Комедия , Приключенски , Трилър | Официален сайт
- 7/10

За филма

В разпространение от: 22.12.2021
Премиера в България: 31.12.2021
Производител: Marv Films, Cloudy Productions, 20th Century Studios
Разпространител: Форум Филм България

По популярния комикс в 6 части "The Secret Service" (2012 -2013) на Mark Millar и Dave Gibbons.

Трети филм от поредицата "Kingsman", съдържащ предисторията й. Действието е пренесено в Първата световна война.

Най-лошите тирани и престъпни умове на човечеството са се обединили с цел да предизвикат война. Тя би довела до милиони жертви... но един човек ще се изправи срещу времето, за да ги спре!

Един от първите и най-талантливи агенти от организацията на супершпиони "Kingsman" е Конрад (Харис Дикинсън), нахаканият син на херцога на Оксфорд (Рейф Файнс). Подобно на много от приятелите си, и той мечтае да служи за благото на Англия, но е погълнат от тайния свят на шпиони и убийци.

Сюжетът ни връща към корените на първата независима шпионска агенция, работеща на най-високо ниво на дискретност и чиято нестандартна дейност е едновременно изискана и брутална, цивилизована и безмилостна. Когато най-безскрупулните злодеи и престъпни гении в историята, сред които Распутин, Мата Хари, Ерик Ян Ханусен и Вилхелм II, се събират, за да планират война, която да избие милиони хора, съдбата на света пада върху плещите на млад джентълмен, който влиза в надпревара с времето, за да предотврати драматичния изход от събитията.

Запазена марка на поредицата са тайните общества, нестандартните джаджи и оръжия, фантастичните злодеи, много хумор, сложни бойни сцени, впечатляващ екшън и много стил и добри обноски.

Снимките са осъществени през януари-април 2019 г. във Великобритания и Италия.

Кастинг

Режисьор: Матю Вон
В ролите: Джема Артъртън, Матю Гуд, Ерън Тейлър-Джонсън, Рейф Файнс, Том Холандър, Джаймън Хаунсу, Харис Дикинсън, Стенли Тучи, Рис Ифънс, Даниел Брюл, Чарлз Данс, Бранка Катич, Кристиан Некрасов
Сценаристи: Джейн Голдман, Матю Вон
Продуцент: Матю Вон
Музика: Доминик Луис, Матю Марджисън
По книгата на: Марк Милър, Дейв Гибънс
Оператор: Бен Дейвис
Copyright © 2024 Dir.bg.