Като за последно

Last Call

България | 2020г | 118 минути | Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 7.5/10

За филма

В разпространение от: 22.08.2020
Премиера в България: 04.06.2021
Производител: Urban Media, Cinemaq
Разпространител: Синемак / Урбан медиа

Едно момиче трябва да бъде спасено от самоубийство със силата на любовта и това не може да стане без поредица от комични ситуации.

Когато жълтата преса раздухва фалшива сензация, че 70-годишен жив класик е оплетен в брачните мрежи на 23-годишно момиче, няма как да не се появят свещеник заедно с „превъзпитаните“ си питомци от неделното училище в затвора, бивш военноморски капитан в компанията на шеметни старци, враждуващи за наследство сестри и, разбира се, дебело внуче. Всеки от тях се бори за това, което смята за най-важно - любов, изкупление, пари, наследство, чест, приятелство.

Лавина от абсурдни преживявания преобръща живота и взаимоотношенията на героите. Всеки научава по нещо ново за другия, но и за самия себе си.

Прожекция на "Любовта е лудост" - Варна: 22.08.2020 г.
Прожекция на София Филм Фест: 12.03.2021 г.

Кастинг

Режисьор: Ивайло Пенчев
В ролите: Васил Банов, Мария Бакалова, Филип Аврамов, Малин Кръстев, Китодaр Тодоров, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Герасим Георгиев-Геро, Любен Чаталов, Кирил Кавадарков, Иван Самоковлиев, Милена Спиридонова, Тони Минасян, Свежен Младенов, Анастасия Ингилизова, Любомир Димитров, Яна Маринова, Станимир Гъмов
Сценаристи: Божан Петров, Ивайло Пенчев, Весел Цанков
Продуценти: Ивайло Пенчев, Стоян Стоянов
Музика: Георги Стрезов
Оператор: Георги Челебиев
Copyright © 2024 Dir.bg.