Пес патрул: Филмът

Paw Patrol: The Movie

САЩ, Канада | 2021г | 88 минути | Анимация , Детски , Приключенски | Официален сайт
- 6.9/10

За филма

В разпространение от: 13.08.2021
Премиера в България: 20.08.2021
Производител: Nickelodeon Movies, Paramount Animation, Spin Master Entertainment, Paramount Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Филм по едноименния детски анимационен тв сериал на Nickelodeon от 2013 г., създаден от Кийт Чапман, в който момче на име Райдър е начело на екип от шест игриви спасителни кучета. Със своите таланти те пазят крайморския град на име "Приключенски" ("Адвенчър Сити"). Към тях се присъединяват и други спасители като Робо-куче, Еверест, Тракер...

Кутретата от спасителният отряд Пес патрул и техния предводител Райдър се отправят на най-вълнуващата и опасна мисия досега – да спрат злодея Хъмдингър, който е на път да разруши града. Когато свадливият, подмолен, ненавиждащ кучетата и вечно ламтящ за власт Хъмдингър става кмет на Адвенчър Сити, проблемите не закъсняват. Скоро в града са обособени зони, забранени за кучета, планираното шоу с фойерверки поставя в опасност живота на гражданите, а узурпираната от него експериментална машина, с която той иска да контролира времето и над града винаги да грее слънце, се поврежда и заплашва не просто да предизвика страшна буря, а да разруши целия Адвенчър Сити. На помощ се притичват Райдър и героите от Пес патрул, които вдигат оборотите, за да посрещнат предизвикателството.

Но нещата не са толкова прости: докато едно от кутретата се изправя пред проблемите от тежкото си минало, с което поставя под въпрос успеха на спасителната мисия, екипът получава помощ от нов съюзник – устремената и хиперактивна дакелка Либърти, взела присърце опазването на спокойствието по улиците на Адвенчър сити. Въоръжени с нови и още по-модерни джаджи, брони и съоръжения, Пес патрул вдигат оборотите и градусите, за да спасят града и неговите граждани.

Няма малки герои. Има големи приключения!

Героите:

Чейс:
Малкото полицейско кутре, представител на немските овчарки, е вторият по ранг в командване на екипа. Чейс следи за безопасността и реда по улиците на Адвенчър бей. Уменията му за проследяване са легендарни и често участва в спасителни мисии. Дебне ли опасност, ще чуете неговото мото „Чейс приема с чест“ и може да сте сигурни, че всичко ще е наред.

Маршал:
Кутрето далматинец, пожарникар и медик, който винаги е готов за действие. Може би една идея прекалено ентусиазиран, тъй като ентусиазмът понякога изпреварва лапите му, което често води до спънки по пътя му към спасителната мисия. Но, все пак, винаги може да разчитате на него да ви спаси от пожар – без значение голям или малък.

Скай:
Единственото (засега) момиче в отряда, това кокапу сякаш е родено за пилотската кабина и винаги е готово за приключения. Мисията на Скай е да пази Адвенчър Бей по въздух със своя хеликоптер или използвайки своите крила, скрити в специалната й раница.

Зума:
Уравновесеният лабрадор е винаги подготвен за спасителни мисии по вода от всяккъв вид. Море, язовир, река, където и да закъсате, Зума и верния му ховъркрафт са на линия, за да ви спасят.

Роки:
За това кутре от смесена порода, „зелено“ означава „премини", но също така означава и да опазваш околната среда и да си в хармония с природата. Снабден с раница, пълна с всякакви джаджи и инструменти, Роки може да създаде всичко, от което екипът има нужда за своите спасителни мисии.

Ръбъл:
Привидно строгият английски булдог с меко сърце е истински виртуоз, когато става дума за конструиране или разрушаване – всичко, от което екипът се нуждае за поредната спасителна мисия. Със своя булдозер Ръбъл може да достигне до всяко кътче на града за рекордно кратко време.

Либърти (ново кутре):
В екипа има ново кутре-дакел - устремена и хиперактивна, тя взела присърце опазването на спокойствието по улиците на Адвенчър сити, дебнейки за всяко нарушение (малко или голямо).

Райдър:
10-годишното момче е предводител на спасителния отряд от смели кутрета. Разполагащ с шофьорска книжка и неизчерпаеми количества „джобни“, Райдър ръководи Пес Патрул с вдъхновяващото послание, че нито една мисия не е твърде голяма и нито едно кутре не е твърде малко, за да я изпълни.

Кастинг

Режисьор: Кал Брънкър
Сценаристи: Кал Брънкър, Боб Барлън, Били Фролик
Продуценти: Адам Бийдър, Дженифър Додж
Музика: Ейтор Перейра
Озвучен на български от: Ася Рачева, Мими Йорданова, Ивет Лазарова, Цветослава Симеонова, Елена Бойчева, Мина Костова, Давид Торосян, Ева Данаилова, Пeтър Върбанов
Озвучен от: Ким Кардашиън, Джими Кимъл, Дакс Шепърд, Тайлър Пери
Copyright © 2024 Dir.bg.