Заподозреният

Suspect

САЩ | 1987г | 121 минути | Драма , Криминален , Трилър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 23.10.1987
Премиера на видео: 18.07.2001
Производител: Columbia Tristar International

Каквато и да е цената. Каквато и да е опасността. Те ще открият истината...

Съдия от Върховния съд се самоубива. Жена става жертва на брутално убийство. Бездомен ветеран от Виетнам се превръща в обвиняем...

Катлийн Рипли (Шер) е преуморен служебен защитник от Вашингтон, който се нуждае от почивка. Вместо това й възлагат поредния случай. Но това не е обикновено престъпление, и престъпникът не е обикновен.

Лобистът Еди Сангър (Денис Куейд) е натоварен със задължението да участва в съдебна комисия - точно когато ще се гласува законопроект от голямо значение. Като член на комисията Еди открива улики, които са жизнено важни за случая на Катлийн и се свързва с нея извън съдебната зала… в нарушение на закона!

Странните улики повеждат Катлийн по страховита следа: от мрачния подземен свят на Вашингтон до най-висшите ешелони на властта. И колкото тя е по-близо до отговорите, толкова опасността все повече надвисва над живота й.

Шер и Денис Куейд вземат правосъдието в свои ръце в този дързък и напрегнат трилър, в който всичко се разкрива в съдебната зала … освен истината.

Кастинг

Режисьор: Питър Йейтс
В ролите: Шер, Денис Куейд, Лиъм Нийсън, Джон Махоуни, Джо Мантеня, Филип Боско, Фред Меламед, Лизбет Бартлет, Ерън Шуорц, Ричард Гант, Робърт Уолш
Сценарист: Ерик Рот
Продуцент: Даниел Шъркоу
Музика: Майкъл Кеймън
Оператор: Били Уилямс
Copyright © 2024 Dir.bg.