Котаракът в чизми 2

Puss in Boots: The Last Wish

- 7.7/10

За филма

В разпространение от: 15.09.2022
Премиера в България: 23.12.2022
Производител: DreamWorks Animation, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Продължение на филма "Котаракът в чизми" (2011 г.).

Действието се развива два месеца след събитията в първия филм. Котаракът в чизми (озвучен в оригинал от Антонио Бандерас) разбира, че страстта му към приключения е взела своето - изгорели са осем от деветте му живота! Тогава котаракът предприема епично пътешествие, за да открие митичното Последно желание и така да възстанови изгубените си животи.

Дръзкият разбойник Пух открива, че страстта му към опасността и пълната липса на инстинкт за самосъхранение са взели своята дан – той е успял да профука почти всичките си девет живота, изгубвайки им бройката някъде по време на безчетните си странствания. В опит да си ги върне обратно, Пух се отправя на епично пътешествие в Тъмната гора, за да открие митичната Звезда на желанията.

Но само с един останал живот, Пух ще трябва да внимава къде стъпва, да се смири и да потърси помощ от бившия си партньор и противник – пленителната Кити Лапичката. Противно на тяхната трезва преценка, към мисията на Пух и Кити се присъединява дрипавият, бъбрив и несломимо жизнерадостен помияр Перо. Заедно тримата герои трябва винаги да са една крачка пред недоброжелателните Златокоска и престъпното семейство на Трите мечки, „Големия“ Джак Хорнър и ужасяващия ловец на глави Големия лош вълк!

Изоставен ли е Пух най-накрая от късмета, на който винаги се е уповавал - и отново ли ще сътвори повече бъркотии, отколкото геройства?

Насред шеметното преследване, нахаканият Пух - за когото нищо никога не е сериозно - ще бъде принуден да поспре за миг и да се запита: „Ако ми остава само един живот, как бих го изживял?“. Въпрос, общовалиден за всеки един от нас.

Кастинг

Режисьори: Джоуел Крофърд, Джанюъл Меркадо
Сценарист: Пол Фишър
Продуцент: Марк Суифт
Музика: Ейтор Перейра
Озвучен от: Антонио Бандерас, Салма Хайек, Оливия Колман, Флорънс Пю, Харви Гиън, Рей Уинстън, Крис Милър
Copyright © 2024 Dir.bg.