Гряx

Sin

САЩ | 2003г | 107 минути | Трилър , Криминален , Драма | Официален сайт
- 0/10

За филма

Премиера на видео: 05.05.2004

Историята е проста. И кървава. Като нещастието и разплатата. Един мъж търси отмъщение заради страданието, причинено на сестра му. 15 години от живота си е посветил на полицейска служба, по време на която е изгубил и лявата си ръка. Когато вече може да се наслаждава на спокоен живот в своето ранчо, съдбата с един замах го връща обратно в света на престъпленията.

Трима мъже отвличат и изнасилват своенравната сестра на Еди (Винг Реймс). Бившият полицай започва собствено разследване. Бързо става ясно, че в основата на всичко стои продуцентът на порно филми Чарли Сторм (Гари Олдман), който има лични причини да атакува не момичето, а Еди. Сакато, самотно и изоставено, екс-ченгето тръгва към най-мрачните дълбини на своето минало. Там ще открие, че причината за сполетялите го нещастия се крие в старите му грехове.

Козовете на “Грях” са Винг Реймс (Марселъс от “Криминале”) и Гари Олдман. Майсторлъкът на техните изпълнения и шансът на режисурата се крият във факта, че практически повечето герои са отрицателни. Всичко опира до нюансите, а големите актьори най-добре се забавляват с роли на гадняри.

Свързани новини

Ново DVD и видео през май

Кастинг

Режисьор: Майкъл Стивънс
В ролите: Гари Олдман, Крис Спенсър, Бил Сейдж, Алиша Копола
Copyright © 2024 Dir.bg.