Хлебният човек

The Gingerbread Man

САЩ | 1998г | 114 минути | Трилър
- 5.5/10

За филма

В разпространение от: 23.01.1998
Премиера на видео: 25.02.1999
Производител: PolyGram

По сюжет на американския писател Джон Гришам.

Едно невероятно съчетание на мелодрама, криминале, сексуално вманиачаване и напрежение, където нищо не е такова, каквото изглежда!

Действието на филма се развива в Савана. Преуспяващият адвокат Рик Магрудър (Кенет Брана) преживява страстна нощ с красивата сервитьорка Малъри Дос (Ембет Дейвиц), която го въвлича дълбоко в проблемите си.

Твърде дълбоко! След като научава, че тя е преследвана от баща си - сектанта Диксън Дос (Робърт Дювал), Магрудър се набърква в опасен сценарий, разиграващ се на фона на бушуващ ураган.

Въпреки усилията на красивата си съдружничка (Дарил Хана), Магрудър прави огромна грешка, като вкарва бащата на Малъри в психиатрия. Кошмарът започва, когато Дос успява да избяга оттам и отвлича децата на Магрудър от бившата му жена (Фамке Янсен). Животът на Магрудър започва да се разпада, когато наяве излизат истинските мотиви на похитителя и се вижда, че нищо не е такова, каквото изглежда.

Кастинг

Режисьор: Робърт Олтман
В ролите: Уилбър Фицджералд, Робърт Дювал, Мей Уитман, Дарил Хана, Ембет Давиц, Кенет Брана, Том Беринджър, Робърт Дауни мл., Фамке Янсен
Сценарист: Клайд Хейс
Продуцент: Джереми Таненбаум
Музика: Марк Ишам
По книгата на: Джон Гришам
Оператор: Чангуей Гу
Copyright © 2020 Dir.bg.