9 живота (2005)

Nine Lives

САЩ | 2005г | 115 минути | Драма | Официален сайт
- 5/10

За филма

В разпространение от: 02.09.2005
Премиера в България: 14.11.2006
Производител: Mockingbird Pictures
Разпространител: Киномания 2006

Сандра е в затвора и отчаяно иска да се свърже с детето си. Даяна се сблъсква с внезапно напомняне за минала връзка. Холи няма кураж да продължи напред, докато вторият й баща не осъзнае болката, която й е причинил.

Соня се притеснява от интимната тайна, която партньорът й разкрива пред техни приятели.

Тийнейджърката Саманта е принудена да бъде уморотворител за родителите си. Лорна се опитва да се скара с бившия си съпруг след самоубийството на жена му и се оказва въвлечена в трагичната смърт. Рут решава да се отклони от семейния живот по време на среща в мотел.

Камий осъзнава ограниченията на доскоро сигурното си тяло, а Маги позволява собственият й живот да бъде засенчен от този на малката й дъщеря Мария.

Съдбите на девет обикновени жени, сблъскали се с мъките и разочарованията на живота със завидна и затрогваща твърдост. Звезден състав от актриси е събран в този филм - завладяващо изследване на индивидуалните преживявания на девет жени, показано чрез 9 единични, дълги сцени.

Някои от персонажите се появяват като поддържащи герои в историите на другите. Представяйки девет различни жени на емоционален кръстопът, "Девет живота" разкрива колко често се оказваме пленници на връзките си - както минали, така и настоящи.

Изпълнителен продуцент - Алехандро Иняриту.

Кастинг

Режисьор: Родриго Гарсия
В ролите: Челси Рендън, Робин Райт, Джейсън Айзъкс, Аманда Сайфред, Сиси Спейсък, Иън Макшейн, Уилям Фиктнър, Джо Мантеня, Глен Клоус, Ким Дикенс, Кати Бейкър, ЛисаГей Хамилтън, Холи Хънтър, Мигел Сандовал, Ейми Бренеман, Елпидия Карильо, Дакота Фанинг
Сценарист: Родриго Гарсия
Продуцент: Джули Лин
Музика: Ед Шиърмър
Оператор: Ксавиер Гробет
Copyright © 2024 Dir.bg.