Трансформърс

Transformers

- 7/10

За филма

В разпространение от: 02.07.2007
Премиера в България: 02.07.2007
Премиера на DVD: 22.06.2009
Производител: Paramount Pictures
Разпространител: Прооптики
Разпространител DVD: Прооптики

Планетата посреща най-голямото си предизвикателство, когато две високотехнологични извънземни раси от роботи, умеещи да се трансформират в най-обикновени предмети и превозни средства, направят Земята арена за своята последна битка.

Докато силите на злото търсят ключа към абсолютната власт, единствената надежда на планетата ни е в ръцете на младия Сам Уитуики (Шая ЛаБаф). Един ден момчето отива с баща си, за да избере първата си кола, без да подозира какво значение ще има изборът му. Може би наистина е вярно, че колата избира шофьора си...

Сред изпълнителните продуценти са Майкъл Бей и Стивън Спилбърг.

Свързани новини

В кината през юли Завърши графити турнирът по повод предстоящата световна премиера на филма Трансформърс! Любопитно за „Трансформърс” Спечели покани за премиерата на Трансформърс Стартираха снимките на трите продължения на хитовата лента “Аватар” Ще режисира ли Майкъл Бей петия филм от хитовата поредица “Трансформърс”? Джъстин Лин режисира третата част на “Стар Трек” Джоли с пети режисьорски проект, Брад Пит преговаря за роля Вести от Европейския филмов пазар в Берлин Шая ЛаБаф арестуван за нетрезво състояние Алекс Кърцман ще режисира новата версия на “Мумията” Задава се шести "Умирай трудно" Алисия Викандер ще бъде новата Лара Крофт Лара Крофт се завръща на големия екран Дауни натиска за второ продължение на "Шерлок Холмс" Том Ханкс е злодей в "Дъмбо" Предстоящо от Paramount - график на премиери Майсторът на мега зрелища Майкъл Бей се присъединява към DC Comics Майкъл Бей работи по следващите си два филма "Robopocalypse" на Спилбърг по кината през 2013-а година „Аквамен“ се превърна в безспорен хит „Дисни“ обмислят „Умирай трудно 6“ Чиуетел Еджиофор в новия фантастичен екшън на Антоан Фукуа Кражба и любов в римейк на „Светецът“ Нови "Тpансформърс" и "G.I. Joe", дата за "Джон Уик 4"

Кастинг

Режисьор: Майкъл Бей
В ролите: Кевин Дън, Майкъл О'Нийл, Джон Туртуро, Джон Войт, Ричард Тейлър, Джош Дъмел, Мегън Фокс, Шая ЛаБаф
Сценаристи: Алекс Кърцман, Роберто Орси
Продуценти: Лоренцо ди Бонавентура, Иън Брайс
Музика: Стив Джаблонски
Оператор: Мичъл Амундсен
Copyright © 2024 Dir.bg.