Смъртоносен противник

Law Abiding Citizen

САЩ | 2009г | 109 минути | Драма , Трилър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 16.10.2009
Премиера на DVD: 29.06.2010
Производител: Film Department
Разпространител DVD: Тандем видео

Къщата на обикновено американско семейство е обрана посред бял ден! Съпругата и дъщерята са брутално убити при обира! Бащата Клайд Шелтън (Джерард Бътлър) оцелява!

Не след дълго убийците са заловени и срещу тях е заведено дело, прокурор е Ник Райс (носителят на "Оскар" Джейми Фокс). Шефът на Райс го принуждава да предложи на един от двамата заподозрени лека присъда в замяна на неговите показания срещу съучастника му!

Години по-късно спасилият се престъпник е намерен мъртъв и Клайд признава вината си, скоро след това отправя и своята закана към прокурор Райс, да поправи злината която е сторил или да посрещне смъртта на ключови фигури от настоящия му процес!

Не след дълго Шелтън успява да избяга от затвора, с което в града започват поредица от изключително брутални убийства, които не могат нито да бъдат прогнозирани нито предотвратени! Градът се потапя в страх! Целите от списъка на Шелтън падат една след друга! Властите са безсилни да спрат социопата и царуването на терора му! На ход е прокурорът Райс...

Кастинг

Режисьор: Ф. Гари Грей
В ролите: Вайола Дейвис, Майкъл Ърби, Майкъл Гембън, Кристин Стол, Джерард Бътлър, Джейми Фокс
Сценарист: Кърт Уимър
Продуценти: Лукас Фостър, Джерард Бътлър, Алан Сигел, Кърт Уимър
Copyright © 2019 Dir.bg.