Студена светлина

The Cold Light of Day

САЩ, Испания | 2012г | 93 минути | Екшън , Трилър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 06.04.2012
Премиера в България: 13.04.2012
Производител: Summit Entertaiment
Разпространител: А Плюс Синема

Когато Уил Шау (Хенри Кавил) пристига в Испания за едноседмична ваканция със семейството си, подложеният на силен стрес млад бизнесмен не е в настроение за почивка. Неговата млада фирма изпитва трудности, а обтегнатите отношения с назидателния му баща Мартин (Брус Уилис) само влошават нещата.

Но когато семейството му бива отвлечено от разузнавателни агенти, тръгнали по следите на мистериозно куфарче, Уил се превръща в беглец. Целият му свят се обръща с краката нагоре, след като Мартин се появява отново и разкрива, че е агент под прикритие, заплетен в междуправителствена мрежа от лъжи и тайни. По време на секретна среща, Мартин е убит от снайперист и Уил трябва сам да открие и спаси останалите си близки.

Докато похитителите отброяват часовете, испанската полиция издирва Уил за убийство, което не е извършил, а група американски убийци са решени да го елеминират. Той препуска през Мадрид, опитвайки да разкрие конспирация, заплетена колкото старинните улици на испанската столица. На кого може да се довери? Кой е убил баща му? И къде се намира мистериозното куфарче, което е ключът към спасението на семейството му? Докато търси отговорите, Уил среща Лусия – негова полусестра, за която никога не е знаел и която е решена да му помогне. Обединени от общата си загуба, двамата се превръщат в мощна сила, която трябва да се справи с могъщ враг, преди да е станало твърде късно.

Кастинг

Режисьор: Мабрук Ел Мехри
В ролите: Оскар Йенада, Вероника Ечеги, Джузеф Мауле, Каролайн Гудол, Сигорни Уивър, Брус Уилис, Хенри Кавил, Джим Пидок, Колъм Мийни
Сценаристи: Скот Уайпър, Джон Петро
Продуцент: Марк Евънс
Музика: Лукас Видал
Оператор: Реми Адефаразин
Copyright © 2024 Dir.bg.