Заразно зло: Възмездие

Resident Evil: Retribution

САЩ, Германия | 2012г | 117 минути | 3D , Екшън , Фантастика , Хорър | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 03.09.2012
Премиера в България: 21.09.2012
Премиера на DVD: 30.01.2013
Производител: Columbia Pictures
Разпространител: Александра филмс
Разпространител DVD: Ентертейнмънт Комерс

Изключително успешният филмов франчайз, вдъхновен от популярната видео игра „Заразно зло“ и донесъл почти 700 милиона долара приходи от цял свят, се завръща със своята дългоочаквана пета серия – „Заразно зло: Възмездие“, заснета с най-модерните 3D технологии.

Смъртоносният Т-вирус на корпорация Ъмбрела продължава да унищожава Земята, като превръща световното население в легиони кръвожадни зомбита. Последната и единствена надежда на човечеството, Алис (Мила Йовович), се събужда в сърцето на най-секретната база на Ъмбрела и е на път да разкрие повече за мистериозното си минало, докато се насочва все по-навътре в комплекса на отколешните й врагове.

Алис продължава да преследва виновните за заразата, а мисията й я отвежда от Токио до Ню Йорк, Вашингтон и Москва, като накрая тя ще се сблъска с главозамайващо откритие, което ще я принуди да преосмисли всичко, което някога е смятала за истина. С помощта на нови съюзници и стари приятели Алис трябва да се бори, за да оцелее и да ибзяга от един враждебен свят, който е на прага на пълна разруха. Отброяването започва.

Кастинг

Режисьор: Пол Андерсън
В ролите: Ли Бин Бин, Робин Касянов, Сиена Гилъри, Мила Йовович, Йохан Урб, Шон Робъртс, Мишел Родригес, Колин Салмън, Одед Фер, Борис Коджо, Кевин Дюран
Сценарист: Пол Андерсън
Продуценти: Джереми Болт, Пол Андерсън
Музика: tomandandy - Томас Хайду & Анди Милбърн
Оператор: Глен Макферсън
Copyright © 2024 Dir.bg.