Браво, момчето ми!

That´s My Boy

САЩ | 2012г | 114 минути | Комедия | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 15.06.2012
Премиера в България: 17.08.2012
Производител: Columbia Pictures
Разпространител: Александра Филмс

Тинейджърът Дони Бергер (Адам Сандлър) среща в гимназията момичето на своите мечтите. Единственият проблем е, че тя е негова учителка, която обаче няма нищо против да му разкаже за птичките и пчеличките. Когато всеотдайната преподавателка е изпратена зад решетките, тя оставя Дони напълно неподготвен да отглежда сам плода на тяхната любов - Тод.

30 години по-късно Тод (Анди Самбърг) гради успешна кариера на Уол Стрийт. Той е излетял от семейното гнездо при пръв удобен случай и не е виждал баща си от години. Но когато се оказва, че Дони дължи десетки хиляди долара на данъчните, единственият изход според него е да се свърже със сина си, за да намери парите.

Той се появява в навечерието сватбата на Тод с Джейми (Лейтън Мийстър) и превръща тържествения уикенд в катастрофа. Дали ще получи шанс най-накрая да изгради връзка със сина си и ще направи ли това, което се очаква от един добър баща?

Кастинг

Режисьор: Шон Андерс
В ролите: Майло Вентимиля, Ванила Айс, Лейтън Мийстър, Анди Самбърг, Сюзан Сарандън, Джеймс Каан, Адам Сандлър, Сиара Харис, Тод Бриджис, Уил Форт, Ник Суордсън
Сценарист: Дейвид Касп
Продуценти: Алън Кавърт, Адам Сандлър
Музика: Рупърт Грегсън-Уилямс
Оператор: Брандън Трост
Copyright © 2024 Dir.bg.