От глупав по-глупав: Завръщането

Dumb and Dumber To

САЩ | 2014г | 110 минути | Комедия | Официален сайт
- 6.5/10

За филма

В разпространение от: 12.11.2014
Премиера в България: 14.11.2014
Производител: Red Granite Pictures, Universal Pictures
Разпространител: BS Films / КиноНова

20 години след първото приключение ("От глупав по-глупав" на Питър Фарели, 1994) Джим Кери и Джеф Даниълс се завръщат в емблематичните си роли на Лойд Крисмас и Хари Дън. Този път режисьорите, братята Питър и Боби Фарели, ще отведат Лойд и Хари на едно лудо пътуване в търсенето на дете, което Хари никога не е предполагал, че има и отговорности, които никога, ама никога не трябва да им се поверяват.

След като преди две десетилетия оставихме Лойд и Хари, всичко - с изключение на техния идиотизъм - се е променило. Когато нуждаещият се от бъбрек Хари научава, че някъде там има дъщеря, той трябва да извади Лойд от коматозното състояние, в което е изпаднал след раздялата с Мери, и да потърси помощта й. Кръстосвайки страната с безумния си ван, тяхното пътуване ще ги отведе от психитрията, където всъщност им е мястото, до среща с най-великите умове в света.

Кастинг

Режисьори: Боби Фарели, Питър Фарели
В ролите: Джим Кери, Джеф Даниълс, Лори Холдън, Катлийн Търнър, Анджела Кереч, Роб Ригъл, Пол Блекторн, Рейчъл Мелвин, Карли Крейг, Брейди Блуум
Сценаристи: Питър Фарели, Боби Фарели, Шон Андерс, Джон Морис
Продуценти: Боби Фарели, Питър Фарели
Музика: Лук Стийл & Ник Литълмор "Empire of the Sun"
Оператор: Матю Лионети
Copyright © 2024 Dir.bg.