Уинона Райдър влиза в "Бийтълджус 2"

14.08.2015 г.
Уинона Райдър влиза в Уинона Райдър потвърди, че ще участва в "Бийтълджус 2" и разпръсна съмненията дали ще има продължение на хитовия филм, съобщи в. "Гардиън".

"Да, мога да го потвърдя, защото и Тим Бъртън го каза. Всичко беше строга тайна, докато той не даде това интервю за филма "Големи очи", в което се изпусна, че и аз участвам. Челюстта ми увисна, като чух" - каза актрисата в Късното шоу на Сет Майърс в понеделник.

Миналата година режисьорът Тим Бъртън призна, че е възможно да заснеме продължение на хитовия филм, но само ако бъде привлечен Майкъл Кийтън - "защото той е единственият актьор, който може да се превъплъти в образа на Бийтълджус". След това Кийтън пък каза, че е обсъждал проекта с Бъртън по и-мейл.

Уинона Райдър беше само на 17 години, когато изигра Лидия, дъщерята на семейството, заселило се в обитавана от призрак къща. Тя призна, че още я спират фенове и я молят да каже три пъти Бийтълджус.

Говори се, че по продължението на филма работят сценаристите Сет Греъм-Смит (създал с Бъртън "Тъмни сенки"), както и 32-годишният Дейвид Каценбърг, който досега се изявяваше предимно като тв продуцент.
Copyright © 2024 Dir.bg.