"Омразната осморка" излиза на 70 мм, първи тийзър-трейлър

14.08.2015 г.
Представянето на филма на 70 мм е най-масовото показване на филм в този формат за последните 20 години

Вижте тийзър-трейлъра с български субтитри, представен от Форум Филм България.

Най-новият филм на носителя на „Оскар” Куентин Тарантино - "Омразната осморка" -излиза на 70 мм в САЩ на 25 декември. Ексклузивната двуседмична премиера на 70 мм ще обиколи избрани киносалони в САЩ, след което филмът ще се разпространява дигитално от 8 януари, като прожекциите на 70 мм ще продължат.

Актьорският състав включва Самюъл Джаксън, Кърт Ръсел, Дженифър Джейсън Лий, Уолтън Гогинс, Демиън Бишир, Тим Рот, Майкъл Мадсън и Брус Дърн. Както и останалите филми на Тарантино, произведението е написано и режисирано изцяло от него.

Действието тръгва от дилижанс през заснежения щат Уайоминг 6-8-12 години след Гражданската война. Пътниците, сред които ловецът на глави Джон Рут (Ръсел) и заловената от него Дейзи Домерг (Лий), бързат към градчето Ред Рок, където Рут, известен по тези места като Палача, да предаде Домерг на властите. Пътят ги среща с двама странници: майор Марки Уорън (Джаксън), чернокож бивш войник на страната на Съюза, сега опозорен ловец на глави, и Крис Маникс (Гогинс), ренегат от армията на Конфедерацията, който твърди, че е новият шериф в града.

Изгубени в снежната буря Рут, Домерг, Уорън и Маникс се подслоняват в Галантерията на Мини, спирка на дилижансите в планински проход. Веднъж пристигнали в "При Мини", те са посрещнати не от собственика, а от четирима непознати. Боб (Бишир), който наглежда бизнеса, докато Мини е на гости при майка си, Освалдо Мобрей (Рот), палачът на Ред Рок, каубоят Джо Кейдж (Мадсън) и генералът от армията на Конфедерацията Санфорд Смидърс (Дърн). С разрастването на бурята осмината пътници разбират, че може и да не стигнат до Ред Рок...

"Омразната осморка" е поредният филм, в който знаменитият режисьор си партнира с The Weinstein Company, които работят по всички негови филми - от "Глутница кучета" до "Джанго без окови".

Премиера в България - през януари 2016 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.