Кейт Бланшет като Лусил Бол

04.09.2015 г.
Кейт Бланшет като Лусил БолОчевидно Кейт Бланшет няма достатъчно „Оскар”-и на лавицата си у дома и освен това не се страхува да се въплъщава в образите на легендарни нейни предшественички.

След като изигра Катрин Хепбърн в „Авиаторът”, австралийската актриса ще ни представи и своята версия на Лусил Бол. Тя е известна като една от първите американски телевизионни любимки през 50-те години със ситкома си „Обичам Луси”, в който играе със съпруга си Дези Арназ.

Биографичният филм ще е по сценарий на Ерън Соркин („Социалната мрежа”) и ще се концентрира върху 20-годишния брак между Луси и Дези, които отглеждат две деца, преди да се разведат през 1960 г. Именно двете им дъщери – Луси Арназ мл. и Дези Арназ мл. - ще продуцират филма с помощта на обвързаните със Сони "Escape Artists" ("Обратен гард", "Закрилникът"), а Джена Блок от студиото ще ръководи развитието на проекта.

Търси се режисьор! Изданието "The Wrap" все пак намеква, че съпругът на Бланшет - театралният режисьор Андрю Ъптън - е потвърдил за "Гардиън Австралия", че от известно време с нея обсъждат темата. "Това е проект, който е близък до сърцето й и е една страхотна история за разказване", сподели той вчера на театрално събитие в Сидни.
Copyright © 2024 Dir.bg.