Бенисио Дел Торо е злодеят в „Star Wars: Епизод VIII”

09.09.2015 г.
Бенисио Дел Торо е злодеят в „Star Wars: Епизод VIII”Бенисио Дел Торо сам потвърди, че вече официално е член от актьорския състав на режисирания от Райън Джонсън „Star Wars: Episode VIII” (премиера през май 2017 г.). Другият сигурен участник е Оскар Айзък.

„Star Wars” се случва – споделя Дел Торо. – Така че ще видим как ще се развият нещата. Мисля, че започваме снимки през месец март. Аз съм, така да се каже, злодеят, но ще видим…”

След като актьорът прекрачи границата от „мисля, че може би ще участвам” до категоричното потвърждение, това означава, че за първи път ще изиграе главна роля във фантастика. Малката му поява в „Пазители на Галактиката” не я броим.

Както всички филми от поредицата и този е обвит в тайнственост, така че няма шанс скоро да разберем какво е намислил Джонсън ("Тарикатите Блум", "Looper: Убиец във времето" и 3 епизода от тв сериала "В обувките на Сатаната"), който е и сценарист по образите, създадени от Джордж Лукас.

Продуценти са Рам Бергман, преместил се през 1991 г. в Лос Анджелес от родния си Израел, и Катлийн Кенеди. Оператор е Стив Йедлин ("Дани Колинс", "Сан Андреас").
Copyright © 2024 Dir.bg.