Скарлет Йохансон режисира Ели Гоулдинг

02.11.2015 г.
Скарлет Йохансон режисира Ели ГоулдингСкарлет Йохансон режисира британската певица и мултиинструменталист Ели Гоулдинг в мултимедиен спектакъл, който ще се състои на 11 ноември в Ню Йорк. Концертът на певицата със заглавие „Непоставен” е обвързан с третия й албум - „Делириум”.

През 2009 г. Йохансон режисира късометражния филм „Тези обувки, които обичат да скитат” („These Vagabond Shoes”), а през 2013 г. обяви намерението си да екранизира романа от Труман Капоти „Лятно пътуване(„Summer Crossing”) - първия роман на американския журналист и писател, написан през 40-те години и публикуван едва през 2005 г. много след смъртта му; в България публикуван през 2006 г. от "Колибри". Още не е ясно кога ще стартират снимките на филма.

Проектът с концерта на Гоулдинг е идея на Американ Експрес, които събират музиканти и режисьор за мултимедийни спектакли, стриймвани онлайн в реално време.

Досега в такива спектакли са си сътрудничили Вернер Херцог и „Килърс”, Тери Гилиъм и „Аркад файър” и Спайк Лий и Фарел Уилямс.
Copyright © 2024 Dir.bg.