В новия филм „Спайдър-мен” ще се появят още два основни героя на Марвел

01.12.2015 г.
В новия филм „Спайдър-мен” ще се появят още два основни героя на МарвелСлед като отмъстителите влязоха в киновселената на Марвел, трудно ще върнем обратно духа в бутилката. Всеки би искал да използва герои като Железния човек, Тор или Капитан Америка в своите истории.

Оказва се, че двама от основните герои на Марвел най-вероятно ще се появят в новия „Спайдър-мен” през 2017 г., който засега е под името "Untitled Spider-Man Reboot" - макар принципно да нямат много общо с историята. Робърт Дауни мл. и Крис Евънс участваха на 24 ноември в предаването на Джими Кимел, където не само представиха трейлъра на „Първият отмъстител: Войната на героите”, но и споделиха в какво им предстои да се снимат.

Шегувайки се колко е горещо в Атланта в студиото на Пайнууд, Дауни каза на Евънс: „Между другото, ще снимаме отново в Атланта с теб!”. Евънс потвърди.

Бихме могли да предположим, че става дума за евентуалния проект „Avengers: Infinity War", но той ще бъде осъществен едва след няколко години (2018 и 2019, в две части) под режисурата на Антъни и Джо Русо. Единственият филм на Марвел, който ще се снима в Атланта догодина, е „Спайдър-мен”!

Засега е известно, че ще го режисира Джон Уотс, известен повече с телевизионни и късометражни филми, сюжетът се разработва от Стив Дитко и Стан Лий, а сценарият се пише от творческия тандем Джон Франсис Дейли и Джонатан Голдстийн ("Шефове гадняри", "Ваканция"). Продуцент, разбира се, е Кевин Файги, а в главната роля на Питър Паркър / Спaйдър-мен е 19-годишният британец Том Холанд. В ролята на леля Мей (лелята и приемна майка на Питър) е Мариса Томей.
Copyright © 2024 Dir.bg.