Катрин Уотърстън получи главната роля в „Пришълецът: Завет

21.12.2015 г.
Катрин Уотърстън получи главната роля в „Пришълецът: Завет”Пришълецът: Завет(„Alien: Covenant”) или, както е известен още, продължението на „Прометей”, ни изненада с новината, че макар Нуми Рапас да запазва ролята си на решителния учен Елизабет Шоу, тя няма да е централна този път. 35-годишната американска актриса, родена в Лондон - Катрин Уотърстън е избрана за главната женска роля от продуцента и режисьор на фантастичния трилър Ридли Скот.

Въпреки че преди се спрягаше името на Ребека Фъргюсън („Мисията невъзможна: Престъпна нация”) за персонажа на име Даниълс, Уотърстън е тази, която го спечели, а Фъргюсън го загуби. Ако искате да се ориентирате коя е Катрин Уотърстън, можете да се оглеждате за нея около второстепенните роли в „Стив Джобс” на Дани Бойл (тя играе бившето гадже на Джобс), „Вроден порок” на Пол Томас Андерсън или в предстоящия „Фантастични животни и къде да ги намерим” на Дейвид Йейтс, както и в "Майкъл Клейтън" от 2007 г. Катрин е дъщерята на звездата от 30-годишния сериал "Закон и ред", американския актьор Сам Уотърстън и втората му съпруга от 1976 г. насам, бившия модел и настояща театрална актриса Лин Уудръф.

Двамата екранни партньори от "Стив Джобс" - Уотърстън и Майкъл Фасбендър - отново се събират в новия проект. По този начин кастингът на новия филм завършва една изключително успешна година за Уотърстън.

А самият Ридли Скот потвърди, че във филма ще видим всички видове пришълци, познати ни от предишните филми!
Copyright © 2024 Dir.bg.