Винс Вон в екшън трилъра „Застраховка живот”

15.01.2016 г.
Винс Вон в екшън трилъра „Застраховка живот”Свикнали сме да виждаме Винс Вон в комедийни роли, но той реши да промени статуквото първо с участието си във втория сезон на телевизионния сериал „Истински детектив”, а сега и с криминалната кинодрама „Застраховка живот” („Term Life”), където си партнира с 19-годишната актриса Хейли Стайнфелд. Трилърът е по графичния роман на Ник Торнбороу.

Според сюжета, Ник Бароу (Вон) планира обири и различни трикове, които да продава на клиентите си – престъпници. За негово съжаление той успява да ядоса всички, особено след като един от последните предложени от него планове за обир се обърква. Докато шефове на мафията, корумпирани ченгета и наемни убийци се опитват да го хванат, той прави най-умното – сключва застраховка „Живот”, която трябва да бъде изплатена на дъщеря му.

Режисьор на филма е Питър Билингсли - втори режисьорски проект в кино след "С жени на море". 44-годишният нюйоркчанин, живеещ в Лос Анджелес, управлява и продуцентската къща на Винс Вон ""Wild West Picture Show Productions". Сред продуцентите, логично, е самият Винс Вон, както и една от сестрите му - Виктория Вон.

Във филма участват още Шей Уигъм, Бил Пакстън, Майк Епс, Джон Фавро и други. За оператор е привлечен Робърто Шефър ("Скитница", "Вестникарчето", "Проповедникът с картечница"). Снимките на лентата бяха осъществени на локации в щата Джорджия, а премиерата е предвидена за 1 март т.г. в Интернет.
Copyright © 2024 Dir.bg.