Ед Хелмс в „Клакьорът”

08.02.2016 г.
Ед Хелмс в „Клакьорът”Американският режисьор Дито Монтийл („Корумпирани ченгета”, „Уличен бой”) ще екранизира собствения си роман „Клакьорът” („The Clapper”), публикуван през 2007 г. Информацията е от неотдавна, на Дедлайн.

В главната роля на Еди Кръмбъл, който работи като клакьор, готов да ръкопляска срещу заплащане по време на записите на всякакви телевизионни предавания, сериали и прочее, ще видим Ед Хелмс ("Тиха нощ, луда нощ", "Ваканция", "Лимузината"). Актьорът ще бъде и един от продуцентите на филма, заедно със съдружника си в "Pacific Electric" Майк Фалбо. Продуцент е и Робин Шор, популярна с номинирания за Оскар документален филм "Храна ООД" (2008).

Аманда Сайфред ще е в ролята на неговата приятелка Джуди, която работи в бензиностанция. Когато Еди е посочен сред зрителите случайно една вечер - не от друг, а от самия Джей Лено, - той решава, че неговите 15 минути слава са дошли. И това преобръща живота му.

Все още няма планирана дата за снимки на седмия филм на Орландито (известен като Дито) Монтийл. Лентата му се очертава като пародия на идеята за моменталната слава, която спохожда някой случаен човек и недоразуменията, които протичат от това.

Миналата година Монтийл режисира инди проекта "Man Down" ("Загинал"), в който участваха Кейт Мара, Шая ЛаБаф, Гари Олдман и Джей Кортни и който бе номиниран за най-добър филм на Венецианския кинофестивал. Той режисира и Робин Уилямс в последния му филм - "Boulevard" (2014), номиниран за наградата за арт кино на фестивала в Хамбург през 2015 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.