bTV закупи правата за излъчване на наградите Оскар до 2018 г.

20.02.2016 г.
bTV закупи правата за излъчване на наградите Оскар до 2018 г.bTV Cinema ще излъчи ексклузивно и на живо 88-ата церемония по връчването на златната статуетка на 28 февруари, неделя, от 24:00 часа

bTV Media Group закупи правата за излъчване на наградите Оскар до 2018 година, съобщиха от медийната група преди малко. bTV Cinema ще бъде единственият канал в България, който ще излъчи на живо церемонията на 88-ите награди „Оскар”. Киноманиаците ще могат да проследят пристигането на филмовата гилдия по червения килим в Dolby Theatre® в Холивуд. В 03:30 часа на 29 февруари ще стартира в реално време и същинската церемония, която ще бъде водена за втори път от комика, режисьор и продуцент Крис Рок.

Преди това, специалното предаване „Студио: Оскари” с водещ Стаси Кара ще ни запознае в детайли с последните новини около събитието. То ще стартира в 23:00 часа на 28 февруари и ще проследи любопитните факти около церемонията - с подробности за водещия, номинираните филми и режисьори, актьори и актриси в главни и поддържащи роли, чуждоезичните и документални филми, както и с филмовата музика - номинирани и изпълнители на живо. Сред коментиращите гости на студиото са журналистите Драго Симеонов, Владислав Апостолов и Кристина Патрашкова, актрисите Милица Гладнишка и Ралица Паскалева, както и диригентът Максим Ешкенази.

Непосредствено след това, тв зрителите ще могат да проследят и включванията на живо от червения килим. Водещата ще припомни и личните си срещи с номинираните актьори - Еди Редмейн, Алисия Викандер и Кейт Уинслет, както и с режисьорката на номинирания за чуждоезичен филм "Мустанг" Дениз Гамзе Ергювен.

Вижте пълен писък на номинираните.
Copyright © 2024 Dir.bg.