"Човек на луната" - филм на Милош Форман

Виртуоз в манипулирането на публиката, Кауфман може да ви накара да се превивате от смях, да мълчите вцепенени или да плачете от сърце. Дали ще кани зрителите на мляко и бисквити или ще предизвиква жените да посетят мачове по борба, Кауфман се е специализирал в тъй осезателно реалистични изпълнения, че дори и най-близките му приятели не могат да осъзнаят кога играе и кога – не. Възвеличаван и унижаван, Анди Кауфман винаги е гледал на себе си просто като на “певец и танцьор”.
Джим Кери, чийто уникален талант му помогна да израсне от соловите шоуспектакли и ТВ комедии на ситуациите, прави най-добрата роля в кариерата си досега като Анди Кауфман (развил се от своя страна от имитатор на Елвис до артист, нарушаващ всички правила).

Често преминаващ всякакви граници, Кауфман има навика да оставя публиката си объркана, понякога дори и развеселена… но всичко това просто е част от представлението.

Уникалните изпълнения на Анди Кауфман могат да бъдат видяни по кабелна телевизия “Александра”, където се излъчва сериала “Такси” – заснет между 1978 и 1983 г. и превърнал навремето Дани де Вито в звезда, а Анди Кауфман – в жива легенда.
Copyright © 2024 Dir.bg.