се заговори<..."/> Кино

Трaнсформърс 5, 6 и 7 в следващите три години

13.02.2016 г.
Трaнсформърс 5, 6 и 7 в следващите три годиниОще в края на 2014 г. се заговори за пето продължение на хитовата поредица, след успеха на четвъртия филм - "Трансформърс: Ера на изтребление", режисиран от Майкъл Бей. След като на 4 януари тази година в интервю за Ролинг Стоун хитмейкърът, чиито 11 филма досега надминаха общо 5 милиарда долара в продадени билети, потвърди, че ще режисира "Трaнсформърс 5", неговите планове са да предаде серията на някого другиго.

Плановете на Paramount са за агресивно разработване на "вселена трансформъри" и днес обяви конкретни дати за премиерите на следващите три филма. От тях става ясно, че те ще се появяват по един всяка година.

"Transformers 5" идва в САЩ на 23 юни 2017 г., следва "Transformers 6" на 8 юни 2018 г. и "Transformers 7" на 28 юни 2019 г. Очевидно месец юни става месец на Трансформърите в близко бъдеще. Много е вероятно премиерите във Великобритания да съвпаднат с американските, а тези в България традиционно са в същия ден.

Засега няма никакви предположения за това, кой би режисирал епизод 6 и епизод 7.

Стивън Спилбърг и Лоренцо Ди Бонавентура ще продуцират отново, а засега единственото актьорско име, което потвърдено се свързва с филм 5, е това на Марк Уолбърг.
Copyright © 2024 Dir.bg.