Телевизия: Даниел Крейг в екранизацията на „Чистота” от Джонатан Франзен

16.02.2016 г.
Телевизия: Даниел Крейг в екранизацията на „Чистота” от Джонатан ФранзенЕкранизация за малкия екран по „Чистота” („Purity”) от Джонатан Франзен е привлякла вниманието на Даниъл Крейг след поредното (или последното) му въплъщение като Джеймс Бонд. Проектът ще се разработи като сериал от самия Франзен и Тод Фийлд („Малки деца”), който и ще е режисьор.

След завършването на колежа, вместо най-сетне да поеме пътя си в „истинския живот”, Пип Тайлър се озовава в безпътица. Обременена от огромен студентски заем, който няма как да върне със зле платената си и ужасно скучна работа, от тайната си любов към женения, на всичкото отгоре с петнадесет години по-възрастен от нея Стивън, и най-вече от психически неуравновесената си майка, която категорично отказва да разкрие кой е баща й, Пип сграбчва случайно изскочилата възможност да обърне гръб на всичко и да замине за Южна Америка.

Там тя ще изкара стаж в организация, поставила си за цел да извади на светло всички мръсни държавни и корпоративни тайни и да промени света. Все още не се знае кой канал ще спечели продукцията, водена от Скот Ръдин, но Шоутайм, Нетфликс и ЕфЕкс преговарят.
Copyright © 2024 Dir.bg.