("Baywatch"..."/> Кино

Пълнометражна адаптация на сериала "Спасители на плажа" - снимките започнаха

01.03.2016 г.
Пълнометражна адаптация на сериала Paramount Pictures обяви току-що старта на снимките на "Спасители на плажа" ("Baywatch"). В пълнометражната адаптация на класическия сериал от 90-те години участие ще вземат Дуейн Джонсън-Скалата („Агент и 1/2“, поредицата „Бързи и яростни“) и Зак Ефрон („Да разлаем съседите“).

Снимачните локации са Маями и Савана, зад камерата е Ерик Стилбърг ("Любов от разстояние", "Високо в небето", "Рокаджии", "500 мига от любовта", "Джуно" и други), а премиерата в България е планирана за 12 май 2017 г. - една седмица преди американската.

Комедията проследява историята на Мич Бюканън (Скалата, поемащ ролята на Дейвид Хаселхоф), който се съюзява с амбициозния новобранец Мат (Ефрон), за да разкрият местен престъпник, заплашващ бъдещето на Залива. Кинолентата, за разлика от сериала, преминава от жанра екшън драма в комедия. Слуховете за киноверсията намериха своето потвърждение още през октомври 2014 г., когато Дуейн Джонсън пусна своя снимка в Инстаграм с текст към нея: "This is my beach bitch! "Rumors are true... we're making #BAYWATCH the movie. Edgy, raunchy and hopefully, funny as all hell. Cue slo mo running on the beach..."

Дуейн Джонсън в Инстаграм, октомври 2014 г.


Освен Скалата и Ефрон, във филма влиза и самият Дейвид Хаселхоф - въпреки противоречивите му първоначални мнения. Към продукцията се присъединяват още Алекзандра Дадарио (работила със Скалата в "Сан Андреас"), в ролята на Съмър – героинята на Никол Егърт от сериала; бившата "Мис Индия" Приянка Чопра, Джон Бас (изявил се като гост-звезда в тв сериала на HBO "Обител на лъжата" и в премиерния "Винил") и други. Моделът Кели Рорбак ще наследи легендарния червен бански на Памела Андерсън в нейната роля на Си Джей Паркър, по съобщения от началото на годината. Актрисата Илфенеш Хейдра преди два месеца пое и дълго търсената роля на Стеф - героинята, в която е влюбен образът на Дуейн Джонсън.

Дуейн Джонсън (Мич) с Илфенеш Хейдра (Стеф)


Сет Гордън е режисьор на филма, чиито сценаристи са Деймиън Шанън, Марк Суифт и Бари Шуорц.

Бо Флин, Айвън Райтман, Майкъл Бърг, Дъглас Шуорц и Грегъри Бонан, създатели на култовия сериал, са продуценти на лентата, продуцент е и Дуейн Джонсън.



Copyright © 2024 Dir.bg.