Ga..."/> Кино

„Game of Thrones” приключва 13 епизода след шестия сезон

15. 04. 2016 г.
„Game of Thrones” приключва 13 епизода след шестия сезонШестият сезон на тв сериала „Game of Thrones” ще тръгне по HBO на 24 април с 10 серии, но вероятно това ще е последният от поредицата с толкова много епизоди.

Вижте най-новия трейлър.

Шоурънърите на сериала – Дейвид Беньоф и Ди Би Уайс - споделиха, че смятат за приключат сагата с още 13 епизода след това. Ще рече, че ще видим още 7 епизода в седми сезон и едва 3 в осми.

„След този сезон ни очакват последните 13 серии", казва Беньоф. – "Отправяме се към финалната обиколка. Нищо не е потвърдено с договор, но най-вероятно така ще се случи.”

През юли трябва да стартират снимките на седмия сезон. Двамата създатели добавят, че не могат да продължат да правят по 10 епизода в рамките на 12-14 месеца, както досега. „Това излиза извън схемата на работа по телевизионен сериал и навлиза в сферата на киното.”



В сезон 6:
Краят на пети сезон беше белязан с няколко шокиращи сцени: Джон Сняг среща кървава съдба от ръцете на братята си в Черен замък, Денерис едва не загина в бойните ями на Мийрийн, а Церсей беше унижена публично по улиците на Кралски чертог.


Оцелелите от всички краища на Вестерос и Есос се прегрупират, за да продължат към своите несигурни съдби. Познати лица ще сключат неочаквани съюзи, за да увеличат шансовете си за оцеляване, а появата на няколко нови герои ще постави на изпитание баланса между силите от изток, запад, север и юг.
В еп. 1 - Джон Сняг е мъртъв, Денерис среща един силен мъж, Церсей вижда дъщеря си отново...


Основният актьорският състав на сезона включва: Питър Динклидж (Тирион Ланистър), Николай-Костер Валдау (Джайм Ланистър), Лина Хийди (Церсей Ланистър), Емилия Кларк (Денерис Таргариен), Ейдън Гилън (Петир Белиш – „Кутрето“), Диана Риг (лейди Олена Тирел), Софи Търнър (Санса Старк), Мейси Уилямс (Аря Старк) и Джонатан Прайс (Върховният врабец).

В епизодите се завръщат актьорите: Алфи Алън (Терон Грейджой), Джон Брадли (Самуел Тарли), Дийн-Чарлз Чапман (Томен), Гуендолин Кристи (Бриен от Тарт), Лиъм Кънингам (Сер Давос Държеливия), Натали Дормър (Марджери Тирел), Натали Еманюел (Мисандей), Джером Флин (Брон), Йейн Глен (Сер Джора Мормон), Айзък Хемпстед-Райт (Бран Старк), Конлет Хил (Лорд Варис), Кристофер Хивю (Тормунд Ужаса на великаните), Майкъл МакEлатън (Рууз Болтън), Хана Мъри (Джили), Иван Реон (Рамзи Болтън), Карис ван Хутен (Мелисандра), Индира Варма (Елария Пясък) и Том Влашиа (Джакен Х’гхар).


10-те нови епизода от сезон 6 идват в България по HBO в понеделник, 25 април в 04:00 след полунощ, което съвпада с американската премиера. Премиера ще има и в параймтайма - по HBO от 21:00 ч. същия ден, както и по HBO 3 от 22:00 ч. същия ден. Следващите епизоди ще бъдат излъчени по същото време в продължение на девет седмици.


Изпълнителни продуценти на сезона са Дейвид Беньоф, Д. Б. Уайс, Каролин Строс, Франк Долгър и Бърнадет Колфийлд; ко-изпълнителни продуценти са Гаймон Касади, Винс Джерардис и Джордж Р. Р. Мартин; продуценти са Брайън Когман, Крис Нюман, Грег Спенс и Лиса Макатакни.

Copyright © 2024 Dir.bg.