Нина Добрев в „Линия на смъртта

22. 04. 2016 г.
Нина Добрев в „Линия на смъртта“Римейкът „Линия на смъртта“, за който се говори поне от пет години насам, се сдоби с нова звезда.

Нина Добрев (тв сериала „Дневниците на вампира“) води преговори да се присъедини към Елън Пейдж и Диего Луна. Тя най-вероятно ще влезе в ролята на Марло – напориста студентка, отличничка по медицина.

На режисьорския стол ще седне Нилс Арден Оплев („Милениум 1: Момичето с татуирания дракон“), който ще разчита на сценария на Бен Рипли („Първичен код“).

Оригиналният „Линия нa смъртта“ се появи през далечната 1990 г.

===

Междувременно 29-годишната Добрев се оплака, че се е контузила тежко по време на снимките на продължението на филма "Трите хикса" - "Трите хикса: Отново в играта", чиято премиера очакваме през януари 2017 г. Актрисата сподели няколко кадъра в Instagram, на които се вижда голяма рана на левия й крак.


"Казват: снимай екшън филм! Всичко ще е наред, казват. Филмите може да не са реални, но това е" - коментира тя под снимките. По думите й за нея това е малка цена, за да правиш нещата, които обичаш. Нина пише още, че винаги е искала да се снима в екшъни. "Внимавайте какво си пожелавате", добави тя.

В този трилър Добрев играе с Вин Дизел, а ролята й е на специалист по технологиите. “На снимачната площадка на третата част на "Трите хикса" съм и работя с една страхотна актриса. Кой казва, че не можеш да бъдеш секси и забавен едновременно? Тя е невероятна”, похвали я наскоро Дизел.
Copyright © 2024 Dir.bg.