Робърт Дауни мл.: Мога да направя още един Железен човек

29.04.2016 г.
Робърт Дауни мл.: Мога да направя още един Железен човекИ двамата главни опонента в премиерния "Първият отмъстител: Войната на героите" - Крис Евънс и Робърт Дауни мл. - открито обсъждат въпроса за своето бъдеще в киновселената на Марвъл, пише "Independent".

Първи бе Евънс, който сподели за изданието, че би "обмислил" правенето на още филми, но би бил еднакво удовлетворен ролята на Капитан Америка да се поеме от друг актьор.

В сряда вечерта и Дауни разкри, че има готовност да прави още филми за "Железният човек" макар преди това да бе казвал, че няма никакви планове за четвърти филм от поредицата. Нетипично за него, когато бе запитан за това от късните новини "Nightline" на телевизия ABC, той каза: “I feel like I could do one more.” ("Като че мога да направя още един").

Вижте видео - 4:04 мин. - с репликата на 51-годишния Робърт Дауни мл.


Както бе споменато преди седмица по повод включването на Дауни в "Спайдър-мен: Homecoming", актьорът не участва в сложните договори едновременно за множество филми, а изисква отделен кръг преговори за всяка отделна лента. По тази причина, макар неговият индустриален герой да е крайъгълен камък във филмовите планове на "Марвъл", обикновено няма яснота за по-нататъшните му участия.

Сега за първи път Дауни признава, че е готов за по-нататъшна солова изява, което бе огромна и приятна изненада за феновете на Марвъл - те мислеха, че актьорът приключва с това след двете части на "Avengers: Infinity War" на братя Русо, които излизат на екран през 2018 и 2019 г. Феновете веднага наводниха социалната мрежа Twitter с възторжени коментари.

Ако наистина се появи като супергерой в самостоятелен филм като "Железният човек 4", това би било 11-ото превъплъщение на Робърт Дауни мл. в този образ, а именно:
- Железният човек (2008)
- камео участие в "Невероятният Хълк" (2008)
- Железният човек 2 (2010)
- Отмъстителите (2012)
- Железният човек 3 (2013)
- Отмъстителите: Ерата на Ултрон (2015)
- Първият отмъстител: Войната на героите (2016)
- Спайдър-мен: Homecoming (2017)
- Avengers: Infinity War - Part I (2018)
- Avengers: Infinity War - Part II (2019)
Copyright © 2024 Dir.bg.