Ръсел Кроу се присъединява към Том Круз в "Мумията"

05.05.2016 г.
Ръсел Кроу се присъединява към Том Круз в Снимките на фентъзи-трилъра на Universal "Мумията" (2017) вече вървят, а тази седмица към проекта може да се присъедини и Ръсел Кроу. Той води преговори за своето включване в роля, която по своята стилистика би приличала на д-р Джекил/мистър Хайд от "Странната история на доктор Джекил и мистър Хайд".

Новата мумия е част от проекта на студиото за римейки на класическите му чудовища като Дракула: Неразказан или Човекът-вълк. Джон Спейтс работи върху сценария на Мумията, а ще режисира Алекс Кърцман.

Разговорите около участието на Кроу започват няколко дни преди кинофестивала в Кан, където новозеландският актьор ще дойде, за да представи "Любезните пичове".

Премиерата на "Мумията" в САЩ засега е предвидена за 9 юни догодина, когато се планира и премиера в България. Universal са запазили датата 13 април 2018 г. за "филм за чудовища" и много вероятно е да става въпрос за "Невидимият човек" (The Invisible Man") по едноименния роман на Хърбърт Уелс от 1897 г. и с вероятното участие на Джони Деп в главната роля.

Universal изгражда своята киновселена от чудовища по подобие на Marvel с техните супергерои и можем да очакваме отделни филми за всекиго от тях.
Copyright © 2024 Dir.bg.