Въпреки информацията от февру..."/> Кино

Нуми Рапас все пак влиза в продължението на "Прометей"

21.06.2016 г.
Нуми Рапас все пак влиза в продължението на Въпреки информацията от февруари т.г., вчера Deadline Hollywood съобщи, че шведската актриса Нуми Рапас все пак е на борда на многокоментираното продължение на "Прометей" на Ридли Скот - трилър фантастиката на FOX "Пришълецът: Завет". Тя се присъединява към Майкъл Фасбендър, Демиан Бичир, Били Кръдъп и Дани Макбрайд, режисира Скот. За коментар от FOX не се съобщава.

Подробностите за сюжета се държат в тайна и е известно само това, че филмът ще е втори от планираната трилогия. Нуми Рапас изигра ролята на археоложката Елизабет Шоу в първия филм.

Снимките вече започнаха в Нови Южен Уелс на източния бряг на Австралия, а приключението пристига в кината на 4 август 2017 година, очаквано в 3D и IMAX.

В първия филм учени от космическия кораб "Прoметей" откриха останки от напреднала цивилизация, разработваща оръжия за унищожаването на човешката раса. Събитията се развиваха в края на 21 век - 30 години преди събитията, описани във филма "Пришълецът" със Сигорни Уивър (1979 г., с 3 негови продължения от 1986, 1992 и 1997 г.).

Нуми Рапас придоби световна известност с "Прометей", както и с "Шерлок Холмс: Игра на сенки" (2011), заедно с шведските адаптации на "Милениум": "Милениум 1: Момичето с татуирания дракон" (2009), "Милениум 2: Момичето, което си играеше с огъня" (2009) и "Милениум 3: Момичето, което разтури стършеловото гнездо" (2009).
Copyright © 2024 Dir.bg.