Антъни Хопкинс с най-самотното куче на света в "Трансформърс 5"

23.09.2016 г.
Антъни Хопкинс с най-самотното куче на света в През юни тази година стана извесно, че най-самотното куче на света - Фрея - е попаднало в петата част на франчайза "Трансформърс" на Майкъл Бей.

Тази седмица се появи и първото видео с участието на Фрея и сър Антъни Хопкинс.

Фрея стана известна във Великобритания като кучето, прекарало целия си живот (6 години) в приют. Никой не е искал да я осинови, макар че 18 000 души са я посетили - поради вродената й епилепсия. Нейната история достига до Майкъл Бей от медиите и той решава да я включи в "Трансформърс: Последният рицар" - и съобщава за това на 3 юни в профила си в Туитър. В допълнение Бей обявява, че лично ще търси дом за Фрея, а ако не успее, ще я задържи при себе си.


В новото видео виждаме най-самотното куче в компанията на Антъни Хопкинс, който играе една от ролите във филма. По уверенията на режисьора, Фрея се е оказала неочаквано добра актриса!

Снимките на екшън фантастиката започнаха на 25 май в Хавана, Куба, след което продължиха в САЩ - във Финикс и в Детройт. На 21 август продукцията се пренесе в Европа и започнаха снимки в Шотландия, Уелс, Англия, Ирландия, Исландия, Норвегия и Чехия. Очаква се да има снимки и в Монголия.

Фрея на снимки с Антъни Хoпкинс:


Мaйкъл Бей и Антъни Хoпкинс с Фрея:

Copyright © 2024 Dir.bg.