Шарлийз Терон +15 кг. за комедията "Тъли"

28.09.2016 г.
Шарлийз Терон +15 кг. за комедията Родената в ЮАР актриса, която преди месец навърши 41, се е подложила на сериозно изпитание за новия филм на Джейсън Райтман - комедията "Тъли" ("Tully"). Информацията е на таблоида Дейли Мейл.

Както е известно, Терон получи Оскар за "Чудовище" (2003), след като наддаде 30 фунта - 13.6 кг - за ролята на серийната убийца и магистрална проститутка Ейлийн Уорнос. Изглежда, че Терон се връща към изпълнителския похват, след като се е появила видимо напълняла на снимките във Ванкувър, Канада този понеделник. Има малка вероятност новата визия да е резултат и на специален костюм, но драматичната физическа промяна би съответствала на пълното отдаване от страна на Терон на актьорското изкуство. Според слуховете, постижението на Терон се дължи на усилено ядене на понички.

Във филма, Шарлийз Терон отглежда 3 деца, едно от които новородено, в главната роля на Марло, която получава като подарък от брат си нощна детегледачка - Тъли (канадската актриса Макензи Дейвис). Изненадващо, след като първоначало се колебае за екстравагантния подарък, Марло оформя уникална връзка с разсъдливата, изненадваща и понякога предизвикателна млада жена. Сценарият е написан от Диабло Коуди, която сътвори "Рики и Флаш: Рокендрол майка" за Мерил Стрийп, "Страстите на Дженифър" за Мегън Фокс и "Джуно" за Елън Пейдж.

Шарлийз Терoн през април - снимки на "Бързи и яростни 8":


Шарлийз Терoн през септември - снимки на "Тъли":


Канадският режисьор Джейсън Райтман ("Високо в небето", "Джуно", "Благодаря за пушенето") има опит от съвместната си работа с Терон - от драмедията "Младите възрастни" ("Young Adult", 2011)

Райтман с Терон по време на снимките във Ванкувър:

Copyright © 2024 Dir.bg.