Финален трейлър и български афиш за Rogue One

13.10.2016 г.
Финален трейлър и български афиш за Rogue One"Rogue One: История от Междузвездни войни" показа своя финален трейлър.

Вижте го (2:24 мин. със субтитри на български).

Новите кадри от дългоочаквания първи самостоятелен филм от Вселената на „Междузвездни войни“, създаден от Lucasfilm и Дисни, повдигат допълнително завесата към историята във филма.



Във Вселената на „Междузвездни войни“ събитията в лентата, която ще излезе на голям екран през декември, се случват след "Star Wars Епизод III: Отмъщението на Ситите" и малко преди събитията в Епизод IV – Нова надежда. Именно в тези времена на размирици и конфликти, група неочаквани герои са събрани с единствената цел да унищожат плановете на най-мощното оръжие на Империята - Звездата на смъртта.

Това ключово събитие във Вселената на „Междузвездни войни“ ще събере обикновени хора, които ще извършат необикновени дела, и ще се превърнат в част от нещо много по-голямо от самите тях.

Режисьор е 40-годишният англичанин Гарет Едуардс, за когото това е едва трети пълнометражен филмов проект след "Чудовища" (2010) и "Годзила" (2014), а в главните роли ще видим Фелисити Джоунс, Мадс Микелсен, Форест Уитакър, Диего Луна, Бен Менделсон, Дони Йен, Риз Ахмед.

Този декември ще видим и един от култовите за сагата герои - Дарт Вейдър, чийто глас отново ще бъде на 85-годишния Джеймс Ърл Джоунс ("Добре дошъл у дома, Роско Дженкинс").


Продуценти на филма са Катлийн Кенеди, Саймън Еманюъл и Алисън Шърмър. "Rogue One: История от Междузвездни войни" идва в българските кина на 16 декември 2016 г. на 3D, IMAX 3D и 4DX.
Copyright © 2024 Dir.bg.