Умопомрачителни каскади в новия трейлър на "Трите хикса"

02.11.2016 г.
Умопомрачителни каскади в новия трейлър на През януари Вин Дизел отново ще "наритва задници", ще сваля мацки и ще изглежда повече от добре в ролята на Ксандър Кейдж в "Трите хикса: Отново в играта". Новият трейлър, който направи своята световна премиера преди часове, показва екипа, с който той ще се изправи срещу банда опасни престъпници, заплашващи сигурността на човечеството.

Вижте трейлъра с български субтитри (2:19 мин.)

Добрият, екстремният, пълната откачалка, Нина Добрев и Вин Дизел се нагърбват с нелеката задача да възстановят устройство, което контролира всеки военен сателит в света. Това е трети филм от екстремната поредица, която разказва за атлета, превърнат в правителствен шпионин.

Този път Кейдж ще трябва да излезе от изгнанието, което сам избира, и да се сблъска със смъртоносния алфа-боец Чианг (Дони Йен) и неговия екип, за да обезвредят „Кутията на Пандора“ – оръжие, смятано за непобедимо. След като събира изцяло нов, пристрастен към адреналина отбор на своя страна, Ксандър се оказва в центъра на смъртоносна конспирация на най-високите етажи на властта.

В трейлъра Дизел вдига летвата с умопомрачителните каскади - да караш мотор на водни ски, да се спускаш със ски в джунглата и да скачаш от горящ самолет без парашут е запазена марка на един от най-екстремните актьори в Холивуд.
Ще успеят ли Ксандър Кейдж и екипът му да се преборят с корумпираните политици, да открият „Кутията на Пандора“ навреме и да спасят света… като изглеждат повече от добре, докато го правят?

Във филма под режисурата на Ди Джей Карусо ще видим още Самюъл Джаксън, Неймар, Руби Роуз, Тони Джа, Тони Колет и други.
Copyright © 2024 Dir.bg.