Том Холанд в нов франчайз на Дъг Лайман

29. 11. 2016 г.
Том Холанд в нов франчайз на Дъг ЛайманНа 20-годишния англичанин Том Холанд май му се услажда да преминава от един франчайз в друг. След новия „Спайдър-мен“, той иска да си партнира с 24-годишната си сънародничка Дейзи Ридли в екранизацията на трилогията „Живият хаос“ (Chaos Walking, 2008 - 2010) от британо-американския автор и журналист Патрик Нес.

Американецът Дъг Лайман ("Самоличността на Борн", "Мистър и мисис Смит", "Телепорт", "На ръба на утрешния ден") вече се е нагърбил с режисьорските задачи.

Тод Хюит е последното момче в Прентистаун. Но град Прентистаун е необикновен град – там всеки може да чува мислите на другите като един непрекъснат, всеобхващащ, безспирен Шум. Няма лични мисли. Няма тайни. А дали?... Един месец преди рождения ден, който ще го направи мъж, Тод внезапно се натъква на място, на което цари пълна тишина. Което е невъзможно. Жителите на Прентистаун са го лъгали. И сега той трябва да бяга...

Невероятно силна, вълнуваща и спираща дъха, „Живият хаос“ е история за непоколебимостта и опасните избори на израстването.
Copyright © 2024 Dir.bg.