Премиера на трейлър на открито - на "Таймс Скуеър" в Ню Йорк

12.12.2016 г.
Премиера на трейлър на открито - на С безпрецедентна премиера вчера, дебют по улиците на Ню Йорк направи първият трейлър на "Бързи и яростни 8".

Вижте го (с български субтитри).

Семейството на Доминик Торето затвори едно от възловите места в Голямата ябълка – Таймс Скуеър, за да покаже първи кадри от най-новия филм от поредицата.

Сред присъстващите на събитието бяха звездите от екшъна Вин Дизел, Дуейн Джонсън, Лудакрис, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън и продуцентът Нийл Мориц.


Първите кадри от новия филм, както и самият Вин Дизел, обещават нещо, за което със сигурност не сме подготвени – повече зрелище от всякога и едно разбито семейство. Доминик и Лети са по-щастливи откогато и да било, Брайън и Миа са се оттеглили от досегашния си начин на живот, а останалата част от екипа е била оправдана - и всички водят нормален живот. Тогава се появява мистериозна жена (Шарлийз Терон), която примамва Дом обратно в престъпния свят, от който той сякаш не може да избяга. А предателството към тези, които са най-близо до него, ще ги подложи на изпитания както никога досега.

От слънчевите брегове на Куба през улиците на Ню Йорк и до заледените полета около арктическото Баренцово море, елитният екип ще прекоси половината земно кълбо, за да попречи на краен анархист да разруши света… и да доведе обратно вкъщи човека, който ги направи семейство.

Както е известно, предишният филм от поредицата - "Бързи и яростни 7" с режисьор Джеймс Уан - пожъна небивал успех през 2015 г., като събра бокс офис от над $1 милиард и се нареди на 6 място сред най-гледаните филми на всички времена.
В новия филм сред новите попълнения в поредицата са Скот Истууд и Хелън Мирън, режисира Ф. Гари Грей.
Copyright © 2024 Dir.bg.