Почина майката на Кари Фишър - Деби Рейнолдс

30. 12. 2016 г.
Почина майката на Кари Фишър - Деби РейнолдсЛегендарната американска актриса Деби Рейнолдс почина на 84-годишна възраст преди два дни. Тя издъхна само ден след дъщеря си Кари Фишър, която бе покосена от инфаркт.

Синът на Рейнолдс и брат на Фишър – Тод Фишър, сподели, че последните думи на майка му били за Кари: „Тя толкова ми липсва, искам да съм с Кари.“ Деби Рейнолдс е известна най-вече с ролята си в „Аз пея под дъжда“ (1952) редом до Джийн Кели.

Рейнолдс е родена в Ел Пасо, щата Тексас и на 16-годишна възраст е открита от ловец на таланти на състезанието Мис Бърбанк в Калифорния. След това тя подписва договор с Уорнър Брос, където стартира кариерата й на актриса. Първият й брак с бащата на Кари и Тод – Еди Фишър, не просъществува дълго, защото той се влюбва в Елизабет Тейлър след смъртта на съпруга й Майк Тод в авиокатастрофа.

Рейнолдс обаче преживява развода и продължава да се снима, като дори участва във филм с Тейлър години по-късно – „These Old Broads“ (2001), чийто сценарий и на Кари Фишър. Рейнолдс се снима почти до последно – едно от най-скорошните й участия е в телевизионния биографичен „Зад свещника: Моят живот с Либераче“ през 2013, с Мат Деймън и Майгъл Дъглас.
Copyright © 2024 Dir.bg.