Дж. Дж. Ейбръмс няма да снима повече римейк

10. 01. 2017 г.
Дж. Дж. Ейбръмс няма да снима повече римейкБезпрецедентен едва ли е много силна дума, когато става въпрос за Дж. Дж. Ейбръмс. Той е може би единственият режисьор, способен да върне каквато и да било продукция отново към живот. "Стар Трек", "Междузвездни войни", "Мисията невъзможна", заедно с още редица заглавия са в списъка му, заради който името му се спряга като запазена марка в това отношение.

Но изглежда самият той вече е приключил с връщането към живот на позабравени филми. На церемонията по връчването на наградите "Златен глобус", той обяви съвсем лаконично, че е изключително благодарен за възможността да работи по тези ленти, но е дошло време да преустанови тази дейност и да се насочи към различни продукции в бъдеще.

"Знаете ли, чувствам се невероятен късметлия, защото имам изключителната възможност да се занимавам с това, което обичам." - сподели пред медиите той.- "Всъщност дори сериалът "Западен свят" е мое дело, но като се замисля, нямам желание да правя подобни неща отново. Смятам, че беше достатъчно и съм развълнуван заради възможността да мога да работя по изцяло нови и оригинални проекти, които един ден може също да бъдат реновирани."

Всъщност Ейбръмс смята, че римейкът не е нещо необичайно, нито ще изчезне от кинематографията. Но мнението му е, че в последно време се правят нови прочити единствено, за да има такива, което размива основната идея на тази дейност.

А ние тръпнем в очакване на новите му авторски проекти.
Copyright © 2024 Dir.bg.