Синов..."/> Кино

Едуард Джеймс Олмос в предисторията на „Синове на анархията“

14. 02. 2017 г.
Едуард Джеймс Олмос в предисторията на „Синове на анархията“Създателят на тв сериала „Синовете на анархията“ Кърт Сътър планира предистория на сериала за мотористите. Той вече се намира в пилотен стадий. В момента протича кастинг, в който Едуард Джеймс Олмос е първото потвърдено име за участие.

Работното заглавие е „Мото клуб Маите“ (Mayans MC), въпреки че това може да бъде променено впоследствие. Сценарият ще се върти около борбите на ЕЗ Рейес – терен в Mayans MC, базиран на границата между Калифорния и Мексико.

И понеже всеки син на анархията трябва да има комплицирана бащина фигура, Олмос ще изиграе Фелипе Рейес, някога могъщ мексикански патриарх, който сега страда от усложнения след рани от куршум, както и редица заболявания. Той се опитва да пази в тайна своите минали грехове, докато помага на сина си да остане от правилната страна на закона, което както вече знаем от сериала, съвсем не е лесна работа в тези среди.

70-годишният Олмос е ветеран, който отдавна се снима в различни ТВ и кино продукции като "Бойна звезда "Галактика"", „Блейд Рънър“, „Западното крило“ (в два епизода през 1999-2000 г.) и „Маями Вайс“ (в  един епизод на сериала през 1985 г.).

Заснемането на пилотния епизод от сагата започва още другия месец, но все още не е ясно кога ще го видим на малкия екран.
Copyright © 2021 Dir.bg.