Мел Гибсън в "Отряд самоубийци 2" и "Баща в излишък 2"

17.02.2017 г.
Мел Гибсън в Мел Гибсън потвърди, че преговаря за режисурата на продължението на "Отряд самоубийци". В сряда, в дискусия към скрининг на филма "Възражение по съвест" модераторът директно го запита, дали са истина информациите за това - и "дали са близо до договор или става въпрос за първи контакт". На това Гибсън отговори - "Имаше нещо като първа среща".

По-нататък Гибсън споменава, че има идеи за продължението на фентъзи екшъна.

Очевидно, макар да няма официална оферта към Гибсън, предварителните му разговори със студиото показват, че той е в процес на запознаване с материала.

Други режисьори, които са в "шорт листата" на Warner за този филм, са Даниел Еспиноса (скоро - "Признак на живот"), Джонатан Ливайн ("Купон преди Коледа") и Рубен Флайшър ("Гангстерски отдел", "Zombieland").

В миналото Гибсън твърдеше, че ненавижда филмите за супергерои. Мнението му за "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" например бе, че това е "a piece of shit" ("боклук"), а за филмите на Марвъл - че са "изпълнени с повече насилие, отколкото всичко, което аз съм направил".

"Отряд самоубийци" бе изключително харесан от зрителите (за разлика от критиката) и продаде билети миналата година за $745.6 милиона, при бюджет от $175 млн.

За Мел Гибсън в края на януари т.г. стана известно, че заедно с Джон Литгоу влиза като актьор в продължението на "Баща в излишък" на Paramount Pictures. Според "Deadline", това е първи студиен филм на Гибсън от "Острие на мрака", 2010 г. насам, както и първо негово участие в студийно продължение от "Смъртоносно оръжие 4" 1998 година.

В сюжета на "Баща в излишък 2", героите на Уил Феръл (Брад) и Марк Уолбърг (Дъсти) се мъчат да организират за децата перфектната Коледа. Пристигат бащите им - Литгоу е бащата на Брад, а Гибсън е бащата на Дъсти. В този момент изскачат прикриваните конфликти между двете фамилии... Режисурата отново ще бъде на Шон Андерс, който подготвя сценария заедно с Джон Морис. Първият филм събра $240 милиона при бюджет от $69 млн.
Copyright © 2024 Dir.bg.