Хавиер Бардем по следите на Джони Деп в новия трейлър

06.03.2017 г.
Хавиер Бардем по следите на Джони Деп в новия трейлърНовият трейлър (от 2 март) на "Карибски пирати: Отмъщението на Салазар" отговаря на редица въпроси около мистериозния персонаж на Хавиер Бардем.

Вижте трейлъра (2:25 мин., вече с български субтитри).

Чудатият злодей е по петите на Джак Спароу (Джони Деп), защото култовият пират очевидно му е причинил страдание преди много години и това го е принудило да стане ловец на пирати. Сега Салазар (Бардем) иска своето отмъщение!

Деп за пети път е в емблематичната си роля на безрасъдния и авантюристичен антигерой. Кап. Спароу е изпаднал в крайно неблагоприятно положение, когато смъртоносните духове на загинали моряци начело със страховития кап. Салазар успяват да се измъкнат от Бермудския триъгълник и се заричат да избият всички пирати в морето – и най-вече него, Джак! Той обаче е мишена и заради личната си история със Салазар...

Единственият шанс за оцеляване на Спароу е в легендарния Тризъбец на Посейдон, но за да го намери, трябва да сключи несигурен съюз с Карина Смит (Кая Скоделарио) – блестящ и красив астроном, и Хенри (Брентън Туейтс) – вироглав млад моряк от Кралските военноморски сили. На руля вече на кораба "Умиращата чайка" (Dying Gull), неговия обидно малък и занемарен кораб, Джак Спароу се опитва не само да обърне злощастната си съдба, но и да отърве собствената кожа от най-страшния и злонамерен враг, на когото се е натъквал до момента.

Цялата история с тримата капитани, сред които е и Хектор Барбоса (Джефри Ръш), можем да видим в кината у нас след 26 май, при това на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Copyright © 2024 Dir.bg.