Една звезда се сдоби със звезда!

Една звезда се сдоби със звезда!Туристите, които се разхождат по “Холивуд булевард” в Лос Анжелес вероятно са прекарали милиони часове в шляене пред “Кодак Тиътър” и в зяпане на холивудската Алея на славата. Там има гравирани най-малко 2 000 имена на незабравими звезди, които са останали в съзнанието на поколения зрители с филмите, в които са участвали.
Като доказателство за това, че не може току тъй да бъде задмината от бившия си съпруг, Никол Кидман най-накрая се сдоби със своя собствена звезда на Алеята на славата в Холивуд. Миналата седмица една друга знаменитост, Стивън Спилбърг, откри своята паметна звезда на дълго отлагана церемония, а преди два дни това направи и бившата г-жа Круз.
Кидман сияеше по време на церемонията по официалното й включване в “почетния легион” на знаменитостите в Холивуд. “Никога не съм се вълнувала толкова от факта, че хората ще се разхождат върху ми до края на живота ми – радостно и шеговито сподели тя. – Просто не мога още да повярвам, че това се случва и че е свързано с работата ми и с филмите, в които съм участвала. Пожелавам си през новата година успешно да защитя мястото си тук.”
2003 спокойно би могла да се превърне в годината на Никол Кидман особено след изненадващото й и забележително изпълнение (в което едва можеше да бъде позната с просто око) на английската писателка Вирджиния Улф във филма на режисьора Стивън Далдри “The Hours”. Филмът вече се сочи за фаворит за наградите “Оскар”. Кидман е номинирана за “Златен глобус” в категорията за “най-добра драматична актриса” и се надява да получи статуетката, още повече, че миналата година се размина с нея (тогава тя беше номинирана за ролята си в “Мулен Руж”. Ето това наистина би накарало Том Круз да ревнува. Освен това едва ли ще е и много приятно за сегашната му, макар и все още неофициална спътница в живота, испанската актриса Пенелопе Крус.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.