Пореден трейлър на "Бъpзи и яростни 8": Шарлийз Терон между Дизел и семейството му

10.03.2017 г.
Пореден трейлър на Новият трейлър на "Бързи и яростни 8" обещава зрелищни каскади и неочаквани обрати в семейството на Доминик Торето (Вин Дизел). Този април ще станем свидетели на сцени, които ще спрат дъха ни, а стари врагове ще трябва да се съюзят, за да спрат най-опасния хай-тек терорист, маскиран в прелестното тяло на самата Шарлийз Терон.

Вижте трейлъра, разпространен вчера - но днес вече с български субтитри (2:55 мин.). Американската версия на същия трейлър е с 9 секунди по-дълга (3:04 мин.).

След като вкараха в затвора Декард Шоу (Джейсън Стейтъм), а Лети (Мишел Родригес) си спомни любовта си към Дом и семейството, всички от екипа очакват дните им да станат по-спокойни и да започнат да се наслаждават на живота си край Океана. Съдбата обаче им е подготвила повече адреналин, отколкото са си представяли. Този път назрява опасност, която може да бъде преодоляна само с цената на много жертви.

Хай-тек терорист в тялото на изкусителна дама е напът да унищожи света, какъвто го познаваме, като компютърно поеме контрола над всички автомобили. И не го прави сама. Помощта идва от самия Доминик Торето, който с лека ръка загърбва голямата любов и семейството си. За да попречи на пъкления план, г-н Никой (Кърт Ръсел) прибягва до съдействието на двама отколешни врагове – Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Стейтъм), които ще трябва да намерят начин да работят заедно, за да спрат Торето.

От бреговете на Куба през улиците на Ню Йорк и до снежните равнини край арктическото Баренцово море, елитната сила отново ще кръстосва земното кълбо, за да не позволи на един анархист да всее хаос в света... и да прибере у дома човека, който е обединил тяхното семейство.

Ще видим още два нови персонажа, в сравнение с предишните филми - в лицето на Скот Истууд и носителката на „Оскар“ Хелън Мирън.

Copyright © 2024 Dir.bg.