Запознайте се с проклетника Дру, брата-близнак на Гру

15.03.2017 г.
Запознайте се с проклетника Дру, брата-близнак на ГруКакто помним от първите две части на "Аз, проклетникът", Гру доказа, че по-голям злодей от него не е съществувал. Новият трейлър на третата част от забавното приключение обаче ни представя Дру – пълното копие на Гру, но с буйна руса коса.

Вижте новия дублиран на български трейлър.

В "Аз, проклетникът 3", който излиза на голям екран в България на 30 юни, изгубеният роднина ще се опита да върне брат си към злодейството. След като Гру осинови трите момичета и намери любовта в лицето на Луси, той сякаш е на път да изгуби суперзлодейските си сили. В първия трейлър  от 15 декември видяхме как е преметнат и унижен от един смахнат бандит – Балтазар Брат. И това сякаш е краят на кариерата и славата му... Но по неведоми пътища Гру разбира, че има брат-близнак, за когото никой не подозира.

Дру е пълно копие на брат си… но с коса и по-богат. Освен това той е изключително неопитен във вършенето на зли деяния. Двамата братя са принудени да се съюзят за една последна кражба, а Гру ще трябва да си припомни как се правят злини и да направи всичко възможно брат му да не пострада в мисията.

Как ще завърши всичко? Ще се справи ли Дру със задачата, въпреки липсата на опит? Ще успее ли да отмъсти Гру на Балтазар Брат за унижението? И най-важното – ще си върне ли уважението на своята армия миньони? Ще разберем след три месеца и половина.

Както обикновено, новият трейлър идва и с нов постер.
Copyright © 2020 Dir.bg.