За новия трейлър на Трансформърс 5

12.04.2017 г.
За новия трейлър на Трансформърс 5Една хилядолетна тайна ще излезе наяве - това ни обещава новият трейлър на "Трансформърс: Последният рицар".

Вижте го (2:35 мин., с български субтитри).

Дълги години трансформърите са били част от човешката история и са имали ключова роля в най-значимите събития през вековете. Сър Антъни Хопкинс ни разкрива тяхното участие във възхода и падението на човешката раса и ни разказва как те са пазили хората от външна заплаха и от тях самите.

В новия филм предстои сблъсък, далеч по-голям от всичко, което сме виждали до момента от поредицата. Трансформъри ще се изправят срещу трансформъри и машини ще се бият срещу човеци.

Оптимус Прайм вече го няма и това води до чутовна битка между двата вида. Ключът към бъдещето е скрит в миналото ни и тайната история на трансформърите на Земята. Спасяването на света е в ръцете на един необикновен отбор, който включва добре познатия Кейд Игър (Марк Уолбърг), Бъмбълби, британски лорд (Антъни Хопкинс) и професор Вивиан Уембли от Оксфордския университет (английската актриса Лора Хадък).
Copyright © 2024 Dir.bg.